27 Mart 2012 Salı

Beykoz'da kahvaltı için nereye gidilir? Göksu Cafe

Haftasonu bahçe çalışmalarından önceki durağımız sıkı bir kahvaltı için Göksu Cafe oldu. Göksu Deresi'nin Boğaz ile birleştiği noktadaki bu mekanı şans eseri, arabamızı Sabancı Öğretmenevi'nin sokağına park ederken gördük.

Boğaz'ın iyi bakılmış köşklerine bitişik, çam ağaçlarının gölgesindeki Göksu Cafe'ye aslında ilk olarak cumartesi günü gittik. Ancak hem hizmetten hem lezzetten çok memnun kaldığımız için pazar günü de hiç tereddüt etmeden bir kez daha uğradık.

Anadoluhisarı'na bitişik sokaktan denize doğru indiğinizde önüne çıkıyorsunuz. Ulaşım oldukça kolay, üstelik aracınızla gitseniz dahi tam önünde park yeri bulmakta zorluk çekmezsiniz.


Bilmeniz gerekenler

Göksu Cafe'nin çok sayıda masası yok. İçeride veya dere kenarındaki balkonda yer alan 10 kadar masadan birine oturabilirsiniz. Ancak saate önem vermenizde fayda var. Saatlerin ileri alındığı gün gitmiş olmamıza karşın sabah 9'da (yani eski saatle 8) yedi masanın dolmuş olduğunu fark ettik.

8 kişilik geniş aile, fotoğrafçı bir çift, küçük çocuklarıyla gelmiş bir aile, orta yaşın üzerindeki 2 kadın gibi oldukça farklı müşteri profili bir arada olduğu için herkese gönül rahatlığıyla önerebilirim.

Fiyatlar birçok cebe uygun gelecektir. Yanında sıcak bir seçenekle 2 kişiyi gayet rahat doyuracak bir kahvaltı tabağı var. 5 çeşit peynirin tamamı oldukça lezzetli.

Göksu Cafe
Riyaziyeci Çıkmazı, No:5 Anadoluhisarı Beykoz
Tel: 0216 332 16 37
http://www.goksucafe.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder