Motovale sadece reklamlarla değil ekibiyle de festival ve konser mekanlarında hazır bulunmalı. Çünkü insanlar eğlendikten ve keyifli vakit geçirdikten sonra trafiğe karşı daha da mesafeli oluyorlar. Üstelik konserde tüketilen içecekler kullanıcı sayısını da artıracaktır.

Festival, konser deyince artık akıllara Biletix geldiğinden, onlarla kurulacak bir ortaklığın benzersiz faydaları da var. Konser bileti satın alma aşamasında "Konserden sonra Motovale hizmeti ister misiniz?" demek sıcak satışa dönüşmese bile 'böyle bir şey varmış, aklımızda bulunsun' dedirtmeye yeter.
Galatasaray Lisesi mezunu olduğundan Emirhan'a (Şapoğlu) önerdiğim bir diğer mekan ise Galatasaray Cemiyeti oldu. Bizim camia böyle orijinal fikirlerin ilk müşterisi olmak üzere birbiriyle yarışır. Bundan faydalanmak gerek. Her ay düzenlenen devre yemeklerinin ardından, "aman Farukcuğum böyle kullanma, sana bir taksi çağıralım" diyen mezunlar ulaşılması gerekenler arasında.
Parlak fikir!
Motovale'nin son aşamasında, sürücülere güven arttıkça artık motosikletle insan taşımaya başlamak gerekir. Her ne kadar Türkiye'de 'trafikte motosiklet' bilinci henüz oturmadıysa da önümüzdeki yıllarda alınacak önlemlerle bu yolda gelişme kaydedilecektir.
Bu olgu kafalara yerleştikten sonra tüm ekibi gündüz saatlerinde işe götürüp, akşam işten getirmeye entegre etmek gerekiyor. Kısaca 'otomobilinizle günde 4 saatinizi trafikte kaybetmeyin'.
Tüm bu fikirlere rağmen Motovale aklınıza yatmadıysa bari otomobil sürerken dikkatli olun!
Tesadüfen blogunuzu gördüm. Güzel bir uygulama ancak gece yarısı motorsiklete binmek pek güvenilir ve cazip omayabilir.
YanıtlaSilSelamlar, iyi çalışmalar,
Murat