18 Ocak 2011 Salı

Motovale nedir?

Galatasaray Lisesi'nden kardeşim olan Emirhan Şapoğlu ve ortağı Tunç Akdoğan'ın mükemmel fikirlerinden, asıl önemlisi iş geliştirme ve gelir modeli için yapmaları gerekenler hakkında naçizane önerilerimden bahsetmek istiyorum.

Motovale 2010 yılında ortaya çıkmış bir proje. Modern küfeci olarak adlandırabileceğimiz bir yöntemle sizi evinize sağ salim ulaştırmayı amaçlıyor. Tabii bunun karşılığında sizden 'bence önemsiz' sayılabilecek bir meblağ alarak.

Motovale projesinin ayrıntıları şöyle;

Tamamı en az 5 yıllık sürücülük deneyimine sahip, güvenli sürüş teknikleri konusunda özel eğitim almış bir sürücü kadrosuna sahipler. Siz eğlenmeye çıktığınızda ve içkili geçen bir akşamın sonunda direksiyona geçme riskini göze almayıp Motovale'yi arıyorsunuz.

'Gecenin kahramanı' Motovale çalışanlarından o an size en yakın olan tespit edilerek, bulunduğunuz yere yönlendiriliyor. Küçük motosikletleriyle çok kısa sürede bulunduğunuz mekana gelen sürücü motosikletini katlıyor ve bagajınıza yerleştiriyor. Üstteki kıyafetini çıkartarak takım elbisesi ile kalıyor ve direksiyonunuza geçiyor.

Sizi en güvenli şekilde, İstanbul'un herhangi bir yerindeki evinize ulaştıran Motovale çalışanı, daha sonra gecenin karanlığında kayboluyor. Aslında, sadece ihtiyacınız olduğu zamanda kullanmak üzere bir özel şoför tahsis etmiş oluyorsunuz.

Bu hizmetten faydalanabilmek için bir rezervasyon numarası mevcut; 530.823.66.86 Bu numaradan veya info@motovale.com adresine göndereceğiniz bir e-postayla rezervasyon yaptırabiliyorsunuz.

Peki Motovale nasıl kurtulacak?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder