14 Mart 2012 Çarşamba

iPhone için Livescore

Yeni Medya Düzeni kurulurken iPhone uygulamaları ile ilgili birkaç yazım yayınlanmıştı. Onları burada paylaşmanın herhangi bir sakıncası olmadığını düşünüyorum.

Sporseverler ve bahis takipçileri internetin nimetlerinden en kolay yararlanan gruplar arasında. Anlık güncellenen internet siteleri, skorları cebinize ulaştıran mobil uygulamalar, maç sonrası anında ulaşılabilen karşılaşma görüntüleri ve daha fazlası hep hizmetinizde.

Yıllardır internet üzerinden güvenli skor takibi yapabildiğimiz LiveScore, iPhone kullanıcılarına da benzer bir deneyim sunuyor. Futbolda 5 kıtadan 85 lig ve şampiyonanın skorlarına ulaşmanızı sağlayan bu uygulama, basketbol, tenis ve hokey liglerini takip edenleri de memnun ediyor.

Uygulamanın kullanımı oldukça basit. Çalıştırdıktan sonra ilk yapmanız gereken sonuçlarını öğrenmek istediğiniz sporu seçmek. Açılan sayfada o güne ait tüm maçların saati, devam eden maç varsa anlık skorları görünüyor. Eğer sadece belli bir lige ait skorları görmek istiyorsanız o spora ait menünün içinden seçim yapabiliyorsunuz. Sadece canlı olan karşılaşmaları görmek için de menüden yararlanabilirsiniz.

Skor bilgilerinin yanı sıra özellikle futbolda daha fazla detay elde edebiliyorsunuz. Karşılaşmanın hangi dakikasının oynandığı, varsa sarı ve kırmızı kartları kimin gördüğü, golün penaltıdan mı olduğu, kaçan penaltı olup olmadığı bu detaylar arasında. Yine basketbolda her çeyreğin sonuçları, kaçıncı dakikanın oynandığı ve teniste set skorları gösteriliyor.

LiveScore uygulamasının ayarlar bölümü ise çok kısıtlı. Herhangi bir görünüm değişikliğine izin vermiyor. Yapılabilen değişiklikler skorların otomatik güncelleme yapmasını sağlamak ve bu güncellemenin hangi sıklıkta olacağını belirlemek ile sınırlı. Eğer otomatik güncelleme kapalı ise uygulamanın sağ alt köşesinde kullanıcının anlık skorlara ulaşmasını sağlayan küçük bir buton bulunuyor.

LiveScore uygulamasını indirmek için App Store’u ziyaret etmeniz yeterli. Eğer uygulamalar ile iPhone’unuzu yormak istemiyorsanız LiveScore’un geliştirdiği iPhone Web App’i de deneyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder